Основа здорового способу життя — повноцінне й різноманітне харчування. Воно обов’язково має включати суперфуди — натуральні продукти, багаті на вітаміни й мінерали. Завдяки ним організм може нормально функціонувати та швидко реагувати на різні ситуації. Тому потрібно купити мед. Він містить вітаміни А, В1, В2, В6, В12, С, фолієву кислоту та такі мінерали, як кальцій, магній, фосфор, калій, залізо, марганець і молібден. Вони набагато краще засвоюються організмом за свої аптечні аналоги. Однієї чайної ложки меду на день достатньо, щоб зміцнити тіло та розум.

Медова енергія для роботи

Сучасний спосіб життя часто є джерелом постійного стресу. Через шалену швидкість і хвилювання протягом дня часом буває важко заснути, розпочати повноцінний сон і прокинутися вранці. А це негативно впливає на розумову діяльність і гальмує прийняття рішень. 

Вживаючи сильні стимулятори (каву, хімічні заспокійливі, енергетичні напої тощо), можна лише нашкодити собі. Бо потім без допінгу практично неможливо буде обійтися. Тому краще регулярно вживати мед, що є ідеальною енергетичною добавкою для тіла та розуму на багато годин наперед. 

Якщо на сніданок їсти цільнозерновий хліб, змащений солодким весняним медом, це позитивно налаштує на майбутні щоденні завдання і справи. Це краще за каву допоможе позбутися млявості після сну та довго не втомлюватися. Доведено, що він м’яко стимулює до дії. Викликає сили й дає енергію, що сприяє утворенню мотивації, щоб зайнятися додатковими справами та фізичною активністю. 

Мед також має заспокійливу дію. Додавання чайної ложки соняшникового чи меду з різнотрав’я до вечірнього чаю допоможе заспокоїтися перед сном, швидше заснути, краще відпочити, відновити сили та прокинутися в гарному настрої, навіть із посмішкою на обличчі. 

Який мед краще обрати тим, хто багато працює

Завдяки своєму заспокійливому впливу на нервову систему мед допомагає в боротьбі зі стресом, неврозами, апатією та нервовим виснаженням. Із цією метою найкраще вживати акацієвий чи липовий мед.

Регулярне вживання меду також сприяє нейтралізації дії токсичних речовин із їжі та доглядових засобів, що позитивно позначиться на самопочутті та здоров’ї.

А ще цей продукт допомагає підтримувати здорову масу тіла навіть тим, хто постійно працює та не встигає займається спортом. Завдяки тому, що він містить натуральні прості цукри, організм отримує здорову дозу природного палива. Енергія, що надходить у такий спосіб, згоряє поступово та повільно. Це дозволяє уникнути нападів голоду та позбавитися звички перекушувати між прийомами їжі фастфудом чи солодощами, частоту трапез і забезпечить здорове почуття ситості, щоб не споживати зайвих калорій.

Це лише деякі з чудових ефектів, яких можна досягти, включивши натуральний мед і сімейної пасіки до свого щоденного раціону. Він робить людей здоровішими як фізично, так і психічно, що позитивно впливає на підвищення якості життя. Замовте його з доставкою по Україні та переконайтеся в цьому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *