Висячі Ρ€ΠΎΠΊΡ–Π² Π»ΡŽΠ΄ΡΡ‚Π²ΠΎ використовує Ρ€Ρ–Π·Π½Ρ– Π²ΠΈΠ΄ΠΈ ΠΌΠ΅Π΄Ρƒ Π² Ρ—ΠΆΡƒ Ρ– для лікування, Π·ΠΎΠΊΡ€Π΅ΠΌΠ°, Π»ΠΈΠΏΠΎΠ²ΠΈΠΉ ΠΌΠ΅Π΄. На сучасному Ρ€ΠΈΠ½ΠΊΡƒ прСдставлСна Π±Π΅Π·Π»Ρ–Ρ‡ сортів Ρ†ΡŒΠΎΠ³ΠΎ Ρ†Ρ–Π»ΡŽΡ‰ΠΎΠ³ΠΎ ΠΏΡ€ΠΎΠ΄ΡƒΠΊΡ‚Ρƒ Π±Π΄ΠΆΡ–Π»ΡŒΠ½ΠΈΡ†Ρ‚Π²Π°, ΠΊΠΎΠΆΠ΅Π½ Π· яких ΠΌΠ°Ρ” свої ΡƒΠ½Ρ–ΠΊΠ°Π»ΡŒΠ½Ρ– властивості. На Таль, нСдобросовісні Π²ΠΈΡ€ΠΎΠ±Π½ΠΈΠΊΠΈ Π² Π³ΠΎΠ½ΠΈΡ‚Π²Ρ– Π·Π° наТивою Π²Π΄Π°ΡŽΡ‚ΡŒΡΡ Π΄ΠΎ Ρ€Ρ–Π·Π½ΠΈΡ… Ρ…ΠΈΡ‚Ρ€ΠΎΡ‰Ρ–Π², ΠΏΡ€ΠΎΠΏΠΎΠ½ΡƒΡŽΡ‡ΠΈ покупцям Ρ€Ρ–Π·Π½Ρ– ΠΏΡ–Π΄Ρ€ΠΎΠ±ΠΊΠΈ.

Π―ΠΊΠΈΠΌ ΠΌΠ°Ρ” Π±ΡƒΡ‚ΠΈ справТній Π»ΠΈΠΏΠΎΠ²ΠΈΠΉ ΠΌΠ΅Π΄?

Одним Π· Π½Π°ΠΉΠΏΠΎΠΏΡƒΠ»ΡΡ€Π½Ρ–ΡˆΠΈΡ… Ρ– Π½Π°ΠΉΡ†Ρ–Π½Π½Ρ–ΡˆΠΈΡ… Ρ” Π»ΠΈΠΏΠΎΠ²ΠΈΠΉ ΠΌΠ΅Π΄, Ρ‰ΠΎ Π²Ρ–Π΄Π½ΠΎΡΠΈΡ‚ΡŒΡΡ Π΄ΠΎ Π³Ρ€ΡƒΠΏΠΈ Π±Ρ–Π»ΠΈΡ…. Π’Ρ–Π½ Π²Π²Π°ΠΆΠ°Ρ”Ρ‚ΡŒΡΡ справТніми Π»Ρ–ΠΊΠ°ΠΌΠΈ Π²Ρ–Π΄ Π±Π°Π³Π°Ρ‚ΡŒΠΎΡ… Ρ…Π²ΠΎΡ€ΠΎΠ± Ρƒ Π±Π°Π³Π°Ρ‚ΡŒΠΎΡ… ΠΊΡ€Π°Ρ—Π½Π°Ρ… Ρ– Π΄ΡƒΠΆΠ΅ смачними ласощами для Π΄Ρ–Ρ‚Π΅ΠΉ Ρ‚Π° дорослих. Π”ΠΆΠ΅Ρ€Π΅Π»ΠΎ ΠΌΠ΅Π΄Ρƒ – Π»ΠΈΠΏΠ° дрібнолиста, Π· якого Π±Π΄ΠΆΠΎΠ»ΠΈ Π·Π±ΠΈΡ€Π°ΡŽΡ‚ΡŒ Π½Π΅ΠΊΡ‚Π°Ρ€ Ρƒ ΠΏΠ΅Ρ€ΡˆΡ– 2 місяці Π»Ρ–Ρ‚Π°. РозглянСмо основні властивості ΡΠΏΡ€Π°Π²ΠΆΠ½ΡŒΠΎΠ³ΠΎ Π»ΠΈΠΏΠΎΠ²ΠΎΠ³ΠΎ ΠΌΠ΅Π΄Ρƒ, Π·Π½Π°ΡŽΡ‡ΠΈ які Π²ΠΈ Π»Π΅Π³ΠΊΠΎ відрізнятимСтС Π½Π°Ρ‚ΡƒΡ€Π°Π»ΡŒΠ½ΠΈΠΉ ΠΏΡ€ΠΎΠ΄ΡƒΠΊΡ‚ Π²Ρ–Π΄ сурогату, Ρ€ΠΎΠ·Π²Π΅Π΄Π΅Π½ΠΎΠ³ΠΎ ΠΏΠ°Ρ‚ΠΎΠΊΠΎΡŽ.

ΠšΠΎΠ»Ρ–Ρ€

ΠΠ°Ρ‚ΡƒΡ€Π°Π»ΡŒΠ½ΠΈΠΉ Π»ΠΈΠΏΠΎΠ²ΠΈΠΉ ΠΌΠ΅Π΄ Ρ” ΠΏΡ€ΠΎΠ·ΠΎΡ€ΠΎΡŽ ΡΡƒΠ±ΡΡ‚Π°Π½Ρ†Ρ–Ρ”ΡŽ Π²Ρ–Π΄ ΠΌΠ°ΠΉΠΆΠ΅ Π±Π΅Π·Π±Π°Ρ€Π²Π½ΠΎΡ— Π°Π±ΠΎ ΠΆΠΎΠ²Ρ‚ΠΎΡ— Π΄ΠΎ Π±ΡƒΡ€ΡˆΡ‚ΠΈΠ½ΠΎΠ²ΠΎΠ³ΠΎ ΠΊΠΎΠ»ΡŒΠΎΡ€Ρƒ, як ΠΏΡ€Π°Π²ΠΈΠ»ΠΎ, Π· Π»Π΅Π³ΠΊΠΈΠΌ Π·Π΅Π»Π΅Π½ΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈΠΌ Π²Ρ–Π΄Ρ‚Ρ–Π½ΠΊΠΎΠΌ. ΠšΡ€ΠΈΡΡ‚Π°Π»Ρ–Π·Π°Ρ†Ρ–Ρ Π²Ρ–Π΄Π±ΡƒΠ²Π°Ρ”Ρ‚ΡŒΡΡ Ρ‡Π΅Ρ€Π΅Π· 7-9 місяців після Π·Π±ΠΎΡ€Ρƒ.

Π ΠΎΠ·Ρ€Ρ–Π·Π½ΡΡŽΡ‚ΡŒ Π΄Π²Π° основні Π²ΠΈΠ΄ΠΈ:

  • світло-ΠΆΠΎΠ²Ρ‚ΠΎΠ³ΠΎ Π°Π±ΠΎ світлого Π±ΡƒΡ€ΡˆΡ‚ΠΈΠ½ΠΎΠ²ΠΎΠ³ΠΎ Π²Ρ–Π΄Ρ‚Ρ–Π½ΠΊΡƒ;
  • Π±Π΅Π·Π±Π°Ρ€Π²Π½ΠΈΠΉ Ρƒ Ρ‚Π΅ΠΊΡƒΡ‡ΠΎΠΌΡƒ Ρ‚Π° Π±Ρ–Π»ΠΎ-золотистий Ρƒ закристалізованому стані.

Аромат

ΠœΠ°Ρ” насичСний складний запашний Π°Ρ€ΠΎΠΌΠ°Ρ‚ Π· Π½Ρ–ΠΆΠ½ΠΈΠΌΠΈ ΠΊΠ²Ρ–Ρ‚ΠΊΠΎΠ²ΠΈΠΌΠΈ Ρ‚Π° Π΄Π΅Ρ€Π΅Π²’яними Π½ΠΎΡ‚ΠΊΠ°ΠΌΠΈ.

Π‘ΠΌΠ°ΠΊ

Π”ΡƒΠΆΠ΅ солодкий, Π· Π»Π΅Π³ΠΊΠΈΠΌΠΈ ΠΊΠ°Ρ€Π°ΠΌΠ΅Π»ΡŒΠ½ΠΈΠΌΠΈ Π½ΠΎΡ‚ΠΊΠ°ΠΌΠΈ Ρ– нСвСликою Π³Ρ–Ρ€ΠΊΡƒΠ²Π°Ρ‚Ρ–ΡΡ‚ΡŽ, яка Π² післясмаку Π½Π΅ Π·Π°Π»ΠΈΡˆΠ°Ρ”Ρ‚ΡŒΡΡ.

Π₯Π°Ρ€Ρ‡ΠΎΠ²Π° Ρ†Ρ–Π½Π½Ρ–ΡΡ‚ΡŒ

ΠšΠ°Π»ΠΎΡ€Ρ–ΠΉΠ½Ρ–ΡΡ‚ΡŒ Π»ΠΈΠΏΠΎΠ²ΠΎΠ³ΠΎ ΠΌΠ΅Π΄Ρƒ ΡΡ‚Π°Π½ΠΎΠ²ΠΈΡ‚ΡŒ близько 325 ΠΊΠΊΠ°Π» Π½Π° 100 Π³Ρ€Π°ΠΌ ΠΏΡ€ΠΎΠ΄ΡƒΠΊΡ‚Ρƒ – Ρ†Π΅ близько 15% Π΄ΠΎΠ±ΠΎΠ²ΠΎΡ— Π½ΠΎΡ€ΠΌΠΈ споТивання ΠΊΠ°Π»ΠΎΡ€Ρ–ΠΉ для дорослого. ΠŸΡ€ΠΈ Ρ†ΡŒΠΎΠΌΡƒ Π² ΠΎΠ΄Π½Ρ–ΠΉ столовій Π»ΠΎΠΆΡ†Ρ– всього 115 ΠΊΠΊΠ°Π», Π° Π² Ρ‡Π°ΠΉΠ½Ρ–ΠΉ – 40 ΠΊΠΊΠ°Π», Ρ‰ΠΎ Ρ†Ρ–Π»ΠΊΠΎΠΌ допустимо Ρƒ Ρ‰ΠΎΠ΄Π΅Π½Π½ΠΎΠΌΡƒ Ρ€Π°Ρ†Ρ–ΠΎΠ½Ρ– Π±ΡƒΠ΄ΡŒ-якої людини. Π£ 100 Π³ ΠΏΡ€ΠΎΠ΄ΡƒΠΊΡ‚Ρƒ ΠΌΡ–ΡΡ‚ΠΈΡ‚ΡŒΡΡ 0,61 Π³ Π±Ρ–Π»ΠΊΠ°, 78,3 Π³ Π²ΡƒΠ³Π»Π΅Π²ΠΎΠ΄Ρ–Π².

ΠœΡ–Π½Π΅Ρ€Π°Π»ΠΈ Ρ‚Π° Π²Ρ–Ρ‚Π°ΠΌΡ–Π½ΠΈ

Π’ ΠΎΠ΄Π½ΠΎΠΌΡƒ Π· Π½Π°ΠΉΡΠΎΠ»ΠΎΠ΄ΡˆΠΈΡ… Ρ– корисних Π²ΠΈΠ΄Ρ–Π² ΠΌΠ΅Π΄Ρƒ ΠΌΡ–ΡΡ‚ΠΈΡ‚ΡŒΡΡ:

  • 36% глюкози;
  • ΠΎΡ€Π³Π°Π½Ρ–Ρ‡Π½Ρ– кислоти;
  • 40% Ρ„Ρ€ΡƒΠΊΡ‚ΠΎΠ·;
  • Π²Ρ–Ρ‚Π°ΠΌΡ–Π½ΠΈ Π³Ρ€ΡƒΠΏΠΈ Π’, Π° Ρ‚Π°ΠΊΠΎΠΆ А, Π‘, Π•, К, Π Π ;
  • Ρ„Π΅Ρ€ΠΌΠ΅Π½Ρ‚ΠΈ;
  • ΠΊΠ°Ρ€ΠΎΡ‚ΠΈΠ½;
  • ΠΏΠΎΠ½Π°Π΄ 20 амінокислот;
  • Π±Π΅Π·Π»Ρ–Ρ‡ ΠΌΡ–Π½Π΅Ρ€Π°Π»ΡŒΠ½ΠΈΡ… Π΅Π»Π΅ΠΌΠ΅Π½Ρ‚Ρ–Π²;
  • Π΅Ρ„Ρ–Ρ€Π½Ρ– масла;
  • рослинні Π°Π½Π°Π»ΠΎΠ³ΠΈ Π³ΠΎΡ€ΠΌΠΎΠ½Ρ–Π²;
  • Π΄ΡƒΠ±ΠΈΠ»ΡŒΠ½Ρ– Ρ€Π΅Ρ‡ΠΎΠ²ΠΈΠ½ΠΈ.

Π›Ρ–ΠΊΡƒΠ²Π°Π»ΡŒΠ½Ρ– властивості Ρ‚Π° ΠΊΠΎΡ€ΠΈΡΡ‚ΡŒ

Π›ΠΈΠΏΠΎΠ²ΠΈΠΉ ΠΌΠ΅Π΄ – Ρ–Π΄Π΅Π°Π»ΡŒΠ½ΠΈΠΉ ΠΏΠΎΠΆΠΈΠ²Π½ΠΈΠΉ ΠΏΡ€ΠΎΠ΄ΡƒΠΊΡ‚ для виснаТСного ΠΎΡ€Π³Π°Π½Ρ–Π·ΠΌΡƒ, якому ΠΏΠΎΡ‚Ρ€Ρ–Π±Π½Π° швидка Π²Ρ–Π΄Π±ΡƒΠ΄ΠΎΠ²Π°, свого Ρ€ΠΎΠ΄Ρƒ Β«Π²Ρ–Ρ‚Π°ΠΌΡ–Π½Π½Π° Π±ΠΎΠΌΠ±Π°Β».

Нормалізація травлСння, зняття запалСння ΠΎΡ€Π³Π°Π½Ρ–Π² ΡˆΠ»ΡƒΠ½ΠΊΠΎΠ²ΠΎ-кишкового Ρ‚Ρ€Π°ΠΊΡ‚Ρƒ, активізація ΠΊΡ€ΠΎΠ²ΠΎΠΎΠ±Ρ–Π³Ρƒ, очищСння Π²Ρ–Π΄ ΡˆΠ»Π°ΠΊΡ–Π² Ρ– токсинів, нормалізація Π»Ρ–ΠΏΡ–Π΄Π½ΠΎΠ³ΠΎ ΠΎΠ±ΠΌΡ–Π½Ρƒ, покращСння стану ΡˆΠΊΡ–Ρ€Π½ΠΎΠ³ΠΎ ΠΏΠΎΠΊΡ€ΠΈΠ²Ρƒ – ось Π΄Π°Π»Π΅ΠΊΠΎ Π½Π΅ ΠΏΠΎΠ²Π½ΠΈΠΉ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Π»Ρ–ΠΊ корисних властивостСй Ρ†ΡŒΠΎΠ³ΠΎ ΡƒΠ½Ρ–ΠΊΠ°Π»ΡŒΠ½ΠΎΠ³ΠΎ ΠΏΡ€ΠΈΡ€ΠΎΠ΄Π½ΠΎΠ³ΠΎ ΠΏΡ€ΠΎΠ΄ΡƒΠΊΡ‚Ρƒ.

МСд Π»ΠΈΠΏΠΈ Π·Π°ΡΡ‚ΠΎΡΠΎΠ²ΡƒΡŽΡ‚ΡŒ Ρƒ складі комплСксного лікування ΠΏΡ€ΠΈ Π°Π½Π³Ρ–Π½Ρ–, Π±Ρ€ΠΎΠ½Ρ…Ρ–Ρ‚Π°Ρ…, астмі, Ρ‚Ρ€Π°Ρ…Π΅Ρ—Ρ‚Ρ–, Ρ‚ΡƒΠ±Π΅Ρ€ΠΊΡƒΠ»ΡŒΠΎΠ·Ρ–, Π“Π Π’Π†, Π»Π°Ρ€ΠΈΠ½Π³Ρ–Ρ‚Ρ–, бСзсонні, Π΅ΠΊΠ·Π΅ΠΌΡ–. Π’Ρ–Π½ ΠΌΠ°Ρ” Π°Π½Ρ‚ΠΈΠ±Π°ΠΊΡ‚Π΅Ρ€Ρ–Π°Π»ΡŒΠ½Ρ–, ΠΏΡ€ΠΎΡ‚ΠΈΠ·Π°ΠΏΠ°Π»ΡŒΠ½Ρ–, Π·Π°Π³ΠΎΡŽΠ²Π°Π»ΡŒΠ½Ρ–, ΠΎΡ‡ΠΈΡ‰Π°ΡŽΡ‡Ρ– властивості. Π—ΠΌΡ–Ρ†Π½ΡŽΡ” ΠΎΡ€Π³Π°Π½Ρ–Π·ΠΌ, Π·Π°ΡΠΏΠΎΠΊΠΎΡŽΡ”, Π·Π½Ρ–ΠΌΠ°Ρ” ΠΆΠ°Ρ€, Π²ΠΈΠΊΠΎΡ€ΠΈΡΡ‚ΠΎΠ²ΡƒΡ”Ρ‚ΡŒΡΡ як ΠΊΠΎΠΌΠΏΠΎΠ½Π΅Π½Ρ‚ космСтичних масок Ρ– ΠΊΡ€Π΅ΠΌΡ–Π² для ΡˆΠΊΡ–Ρ€ΠΈ, скрабів для Ρ‚Ρ–Π»Π°.

Π―ΠΊ ΡƒΠ½ΠΈΠΊΠ½ΡƒΡ‚ΠΈ шкоди Π²Ρ–Π΄ Π»ΠΈΠΏΠΎΠ²ΠΎΠ³ΠΎ ΠΌΠ΅Π΄Ρƒ?

ΠŸΡ€ΠΎΡ‚ΠΈΠΏΠΎΠΊΠ°Π·Π°Π½Π½ΡΠΌΠΈ Π΄ΠΎ вТивання Ρ”:

  1. Π†Π½Π΄ΠΈΠ²Ρ–Π΄ΡƒΠ°Π»ΡŒΠ½Π° Π½Π΅ΡΡ‚Π΅Ρ€ΠΏΠ½Ρ–ΡΡ‚ΡŒ.
  2. Π¦ΡƒΠΊΡ€ΠΎΠ²ΠΈΠΉ Π΄Ρ–Π°Π±Π΅Ρ‚.
  3. Дитячий Π²Ρ–ΠΊ Π΄ΠΎ 3 Ρ€ΠΎΠΊΡ–Π².

Π¨ΠΊΡ–Π΄Π»ΠΈΠ²Ρ–ΡΡ‚ΡŒ ΠΌΠ΅Π΄ Π»ΠΈΠΏΠΈ ΠΌΠΎΠΆΠ΅ Π·Π°Π²Π΄Π°Ρ‚ΠΈ лишС Π² ΠΎΠ΄Π½ΠΎΠΌΡƒ Π²ΠΈΠΏΠ°Π΄ΠΊΡƒ – Π±Π΅Π·ΠΊΠΎΠ½Ρ‚Ρ€ΠΎΠ»ΡŒΠ½ΠΎΠΌΡƒ Π²ΠΆΠΈΠ²Π°Π½Π½Ρ– Π² Ρ—ΠΆΡƒ. Π”Π΅Π½Π½ΠΎΡŽ Π½ΠΎΡ€ΠΌΠΎΡŽ для дорослого Ρ” 2 столові Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ, Π° Ρƒ Π΄Ρ–Ρ‚Π΅ΠΉ – 2 Ρ‡Π°ΠΉΠ½Ρ–.

Π―ΠΊΡ‰ΠΎ Ρ†Π΅ΠΉ ΠΏΡ€ΠΎΠ΄ΡƒΠΊΡ‚ Ρ” Ρƒ Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠΈΡ… Π΄ΠΎΠ·Π°Ρ…, ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° спостСрігати Ρ‚Π°ΠΊΡ– Π½Π΅Π³Π°Ρ‚ΠΈΠ²Π½Ρ– явища, як:

  • діарСя;
  • стрибки рівня Ρ†ΡƒΠΊΡ€Ρƒ;
  • поява Π°Π»Π΅Ρ€Π³Ρ–Ρ‡Π½ΠΈΡ… Ρ€Π΅Π°ΠΊΡ†Ρ–ΠΉ;
  • ΠΏΠΎΡ€ΡƒΡˆΠ΅Π½Π½Ρ частоти сСрцСвих ΡΠΊΠΎΡ€ΠΎΡ‡Π΅Π½ΡŒ;
  • стрибок рівня ΠΆΡ–Π½ΠΎΡ‡ΠΈΡ… Π³ΠΎΡ€ΠΌΠΎΠ½Ρ–Π² Ρƒ Ρ‡ΠΎΠ»ΠΎΠ²Ρ–ΠΊΡ–Π²

МСд Ρ–Π· ΠΏΠΈΠ»ΠΊΠΎΠΌ

Для посилСння Π»Ρ–ΠΊΠ°Ρ€ΡΡŒΠΊΠΈΡ… властивостСй Π±ΡƒΡ€ΡˆΡ‚ΠΈΠ½ΠΎΠ²ΠΈΠΉ Π½Π΅ΠΊΡ‚Π°Ρ€ Π·’Ρ”Π΄Π½ΡƒΡŽΡ‚ΡŒ Ρƒ ΠΏΡ€ΠΎΠΏΠΎΡ€Ρ†Ρ–Ρ— ΠΎΠ΄ΠΈΠ½ Π΄ΠΎ ΠΎΠ΄Π½ΠΎΠ³ΠΎ Π· ΠΊΠ²Ρ–Ρ‚ΠΊΠΎΠ²ΠΈΠΌ ΠΏΠΈΠ»ΠΊΠΎΠΌ, ΠΏΠΎΡ‚Ρ–ΠΌ Ρ€ΠΎΠ·Π²ΠΎΠ΄ΡΡ‚ΡŒ Ρƒ Ρ‚Π΅ΠΏΠ»Ρ–ΠΉ Π²ΠΎΠ΄Ρ– Π² ΠΊΠΎΠ½Ρ†Π΅Π½Ρ‚Ρ€Π°Ρ†Ρ–Ρ— 10 Π³ Π½Π° 50 ΠΌΠ». ΠžΡ‚Ρ€ΠΈΠΌΠ°Π½ΠΈΠΉ Ρ€ΠΎΠ·Ρ‡ΠΈΠ½ ΠΏΡ€ΠΈΠΉΠΌΠ°ΡŽΡ‚ΡŒ Ρ‚Ρ€ΠΈΡ€Π°Π·ΠΎΠ²ΠΎ протягом дня курсом Π² 1 ΠΌΡ–ΡΡΡ†ΡŒ. Π’Π°ΠΊΠΎΠΆ ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° ΠΏΡ€ΠΈΠΉΠΌΠ°Ρ‚ΠΈ ΠΏΠΎ 1 Ρ‡Π°ΠΉΠ½Ρ–ΠΉ Π»ΠΎΠΆΡ†Ρ– ΠΌΠ΅Π΄Ρƒ Π· ΠΏΠΈΠ»ΠΊΠΎΠΌ Π΄Π²Ρ–Ρ‡Ρ– Π½Π° дСнь ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Π΄ Ρ—Π΄ΠΎΡŽ.

1-3 Ρ‚Π°ΠΊΠΈΡ… курсів Π½Π° Ρ€Ρ–ΠΊ – Π²Ρ–Π΄ΠΌΡ–Π½Π½ΠΈΠΉ Π·Π°Ρ…Ρ–Π΄ ΠΏΡ€ΠΎΡ„Ρ–Π»Π°ΠΊΡ‚ΠΈΠΊΠΈ Ρ‚Π° лікування Ρ…Π²ΠΎΡ€ΠΎΠ± ΠΏΠ΅Ρ‡Ρ–Π½ΠΊΠΈ Ρ‚Π° ΠΎΡ€Π³Π°Π½Ρ–Π² ΡˆΠ»ΡƒΠ½ΠΊΠΎΠ²ΠΎ-кишкового Ρ‚Ρ€Π°ΠΊΡ‚Ρƒ. МСдово-ΠΏΠΈΠ»ΠΊΠΎΠ²Π΅ зілля Π·Π½ΠΈΠΆΡƒΡ” тиск, ΠΏΡ–Π΄Π½Ρ–ΠΌΠ°Ρ” Ρ€Ρ–Π²Π΅Π½ΡŒ Π³Π΅ΠΌΠΎΠ³Π»ΠΎΠ±Ρ–Π½Ρƒ Π² ΠΊΡ€ΠΎΠ²Ρ–, Π·ΠΌΡ–Ρ†Π½ΡŽΡ” Ρ–ΠΌΡƒΠ½Ρ–Ρ‚Π΅Ρ‚, Ρ‚ΠΎΠ½Ρ–Π·ΡƒΡ”.

Π―ΠΊ Π²ΠΈΠ±Ρ€Π°Ρ‚ΠΈ?

  • ΠšΡƒΠΏΡƒΠΉΡ‚Π΅ Π»ΠΈΠΏΠΎΠ²ΠΈΠΉ ΠΌΠ΅Π΄ Ρƒ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Π²Ρ–Ρ€Π΅Π½ΠΈΡ… ΠΏΡ€ΠΎΠ΄Π°Π²Ρ†Ρ–Π² Π· Π³Π°Ρ€Π½ΠΎΡŽ Ρ€Π΅ΠΏΡƒΡ‚Π°Ρ†Ρ–Ρ”ΡŽ Π°Π±ΠΎ Ρƒ самих пасічників прямо Π½Π° пасіці.
  • ΠŸΠΎΠΏΡ€ΠΎΡΡ–Ρ‚ΡŒ ΡΠΊΡƒΡˆΡ‚ΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ ΠΊΡ€Π°ΠΏΠ»ΡŽ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Π΄ ΠΏΠΎΠΊΡƒΠΏΠΊΠΎΡŽ – Ρƒ Ρ€ΠΎΠ·Π²Π΅Π΄Π΅Π½ΠΎΠ³ΠΎ ΠΏΠ°Ρ‚ΠΎΠΊΠΎΡŽ ΠΌΠ΅Π΄Ρƒ ΡΠ»Π°Π±ΡˆΡ– смакові якості Ρ– ΠΌΠ°ΠΉΠΆΠ΅ Π½Π΅ΠΌΠ°Ρ” Π°Ρ€ΠΎΠΌΠ°Ρ‚Ρƒ. Π―ΠΊΡ‰ΠΎ смак Ρ‚Π° Π·Π°ΠΏΠ°Ρ… насичСні, складні – ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Π΄ Π²Π°ΠΌΠΈ Π½Π°Ρ‚ΡƒΡ€ΠΏΡ€ΠΎΠ΄ΡƒΠΊΡ‚.
  • Π£ Ρ…ΠΎΠ»ΠΎΠ΄Π½Ρƒ ΠΏΠΎΡ€Ρƒ Ρ€ΠΎΠΊΡƒ Π»ΠΈΠΏΠΎΠ²ΠΈΠΉ Π½Π΅ΠΊΡ‚Π°Ρ€ Π½Π΅ ΠΌΠΎΠΆΠ΅ Π±ΡƒΡ‚ΠΈ Ρ€Ρ–Π΄ΠΊΠΈΠΌ!
  • ΠŸΡ€ΠΎΠ΄ΡƒΠΊΡ‚, Ρ‰ΠΎ стікає Ρ‚ΠΎΠ½ΠΊΠΈΠΌ струмСнСм швидшС Π·Π° всС ΠΏΡ–Π΄Ρ€ΠΎΠ±ΠΊΠ°, справТній Π±ΡƒΠ΄Π΅ спускатися ΠΏΠΎΠ²Ρ–Π»ΡŒΠ½Ρ–ΡˆΠ΅, ΡƒΡ‚Π²ΠΎΡ€ΡŽΡŽΡ‡ΠΈ Π²Π½ΠΈΠ·Ρƒ Π½Π΅ ΠΊΠ°Π»ΡŽΠΆΠΊΡƒ, Π° Π½Π΅Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠΈΠΉ Π³ΠΎΡ€Π±ΠΎΠΊ Π·Ρ– стрічковими спусками, Ρ‰ΠΎ поступово Ρ€ΠΎΠ·ΠΏΠΎΠ²Π·Π°Ρ”Ρ‚ΡŒΡΡ Π² сторони.
  • ΠšΡƒΠΏΡƒΠΉΡ‚Π΅ Π½Π΅Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΡƒ ΠΏΠΎΡ€Ρ†Ρ–ΡŽ Ρ– ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Π²Ρ–Ρ€Ρ‚Π΅ Ρ—Ρ— Π²Π΄ΠΎΠΌΠ° ΠΎΠ΄Π½ΠΈΠΌ Ρ–Π· способів:
    1. ΠΏΡ–Π΄Ρ–Π³Ρ€Ρ–ΠΉΡ‚Π΅ ΠΌΠ΅Π΄ Π½Π° водяній Π±Π°Π½Ρ–, якщо Π²Ρ–Π½ ΠΏΠ°Ρ…Π½Π΅ ΠΏΠ°Π»Π΅Π½ΠΈΠΌ Ρ†ΡƒΠΊΡ€ΠΎΠΌ, Π° Π½Π° смак став ΠΊΠ°Ρ€Π°ΠΌΠ΅Π»ΡŒΠ½ΠΈΠΌ, Ρ†Π΅ ΠΏΡ–Π΄Ρ€ΠΎΠ±ΠΊΠ°;
    2. Ρ€ΠΎΠ·Ρ‡ΠΈΠ½Ρ–Ρ‚ΡŒ Π»ΠΎΠΆΠ΅Ρ‡ΠΊΡƒ ласощів Ρƒ Ρ‚Π΅ΠΏΠ»ΠΎΠΌΡƒ Ρ‡Π°Ρ— – Π½Π°Ρ‚ΡƒΡ€Π°Π»ΡŒΠ½ΠΈΠΉ Π»ΠΈΠΏΠΎΠ²ΠΈΠΉ Π·Π½ΠΈΠΊΠ°Ρ” Π±Π΅Π· осаду ΠΌΠ°ΠΉΠΆΠ΅ ΠΌΠΈΡ‚Ρ‚Ρ”Π²ΠΎ;
    3. ΠΊΠ°ΠΏΠ½Ρ–Ρ‚ΡŒ Ρƒ ΠΌΠ΅Π΄ΠΎΠ²ΠΈΠΉ Π²ΠΎΠ΄Π½ΠΈΠΉ Ρ€ΠΎΠ·Ρ‡ΠΈΠ½ ΠΊΡ€Π°ΠΏΠ»ΡŽ ΠΉΠΎΠ΄Ρƒ, якщо Π±ΡƒΠ΄Π΅ синій ΠΊΡ€ΠΎΡ…ΠΌΠ°Π»ΡŒΠ½ΠΈΠΉ осад, ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Π΄ Π²Π°ΠΌΠΈ ΠΏΡ–Π΄Ρ€ΠΎΠ±ΠΊΠ°;
    4. ΠΏΠΎΠΊΠ»Π°Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ Ρƒ ΠΌΠ΅Π΄ ΡˆΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΡ‡ΠΎΠΊ ΠΌ’яса, якщо Π²Ρ–Π½ Ρ‡Π΅Ρ€Π΅Π· ΠΏΠ°Ρ€Ρƒ Π΄Π½Ρ–Π² ΠΏΡ€ΠΎΡ‚ΡƒΡ…Π½Π΅, Ρ‚ΠΎ ΠΌΠ΅Π΄ ΡˆΡ‚ΡƒΡ‡Π½ΠΈΠΉ.

ΠŸΡ€Π°Π²ΠΈΠ»ΡŒΠ½Π΅ збСрігання

ВикористовуйтС чистий скляний Π°Π±ΠΎ ΠΊΠ΅Ρ€Π°ΠΌΡ–Ρ‡Π½ΠΈΠΉ посуд, відмовтСся Π²Ρ–Π΄ ΠΌΠ΅Ρ‚Π°Π»Π΅Π²ΠΈΡ… ΠΊΡ€ΠΈΡˆΠΎΠΊ Π½Π° ΠΊΠΎΡ€ΠΈΡΡ‚ΡŒ пластику. ΠœΡ–ΡΡ†Π΅ збСрігання Π² ΠΏΠ΅Ρ€ΡˆΠ΅ півріччя після Π·Π±ΠΎΡ€Ρƒ ΠΏΠΎΠ²ΠΈΠ½Π½ΠΎ ΠΌΠ°Ρ‚ΠΈ Ρ‚Π΅ΠΌΠΏΠ΅Ρ€Π°Ρ‚ΡƒΡ€Ρƒ повітря 14-18 Π‘, Π° після кристалізації ΠΊΡ€Π°Ρ‰Π΅ Π·Π±Π΅Ρ€Ρ–Π³Π°Ρ‚ΠΈ Π±Π°Π½ΠΊΡƒ ΠΏΡ€ΠΈ 5-6 Π‘. Π’ΠΎΠ»ΠΎΠ³Ρ–ΡΡ‚ΡŒ 60% Ρ– Π²Ρ–Π΄ΡΡƒΡ‚Π½Ρ–ΡΡ‚ΡŒ прямих сонячних ΠΏΡ€ΠΎΠΌΠ΅Π½Ρ–Π² – ΠΎΠΏΡ‚ΠΈΠΌΠ°Π»ΡŒΠ½ΠΈΠΉ Π²Π°Ρ€Ρ–Π°Π½Ρ‚. ΠšΠΎΡ€ΠΈΡΠ½Ρ– властивості ΠΌΠ΅Π΄Ρƒ ΠΏΡ€ΠΈ ΠΏΡ€Π°Π²ΠΈΠ»ΡŒΠ½ΠΎΠΌΡƒ Π·Π±Π΅Ρ€Ρ–Π³Π°Π½Π½Ρ– Π·Π±Π΅Ρ€Ρ–Π³Π°ΡŽΡ‚ΡŒΡΡ протягом Π΄Π²ΠΎΡ… Ρ€ΠΎΠΊΡ–Π².

Π§ΠΈ ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° використовувати Π»ΠΈΠΏΠΎΠ²ΠΈΠΉ ΠΌΠ΅Π΄ для Π·ΠΈΠΌΡ–Π²Π»Ρ– Π±Π΄ΠΆΡ–Π»?

Π£ порівнянні Π· Ρ–Π½ΡˆΠΈΠΌΠΈ Π²ΠΈΠ΄Π°ΠΌΠΈ Π±Π΄ΠΆΠΎΠ»ΠΈΠ½ΠΈΡ… ласощів Π²Ρ–Π½ Π²Π²Π°ΠΆΠ°Ρ”Ρ‚ΡŒΡΡ ΠΎΠ΄Π½ΠΈΠΌ Π· Π½Π°ΠΉΡ†Ρ–Π½Π½Ρ–ΡˆΠΈΡ…, Π° ΠΎΡ‚ΠΆΠ΅, Ρ– Π΄ΠΎΡ€ΠΎΠ³ΠΈΡ…. Π¦Ρ–Π½Π° Π½Π° Π»Ρ–Ρ‚Ρ€ стартує Π²Ρ–Π΄ 100 Π³Ρ€ΠΈΠ²Π΅Π½ΡŒ. ΠŸΠ°ΡΡ–Ρ‡Π½ΠΈΠΊΠΈ Π²ΠΊΡ€Π°ΠΉ Ρ€Ρ–Π΄ΠΊΠΎ Π²ΠΈΠΊΠΎΡ€ΠΈΡΡ‚ΠΎΠ²ΡƒΡŽΡ‚ΡŒ Ρ†Π΅ΠΉ ΠΏΡ€ΠΎΠ΄ΡƒΠΊΡ‚ для Π·ΠΈΠΌΡ–Π²Π»Ρ– Ρ‚Π° підТивлСння Π²ΡƒΠ»ΠΈΠΊΠ°, Π²Ρ–Π΄Π΄Π°ΡŽΡ‡ΠΈ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Π²Π°Π³Ρƒ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆ дСшСвим сортам, ΠΏΠ°Ρ‚ΠΎΠΊΡƒ Π°Π±ΠΎ Ρ†ΡƒΠΊΡ€ΠΎΠ²ΠΎΠΌΡƒ сиропу.

Π—Π°Π»ΠΈΡˆΠΈΡ‚ΠΈ Π²Ρ–Π΄ΠΏΠΎΠ²Ρ–Π΄ΡŒ

Π’Π°ΡˆΠ° e-mail адрСса Π½Π΅ ΠΎΠΏΡ€ΠΈΠ»ΡŽΠ΄Π½ΡŽΠ²Π°Ρ‚ΠΈΠΌΠ΅Ρ‚ΡŒΡΡ.